Пухкавият ластик, познат като скрънчи (от английски: scrunched up, което означава набръчкан

...
Пухкавият ластик, познат като скрънчи (от английски: scrunched up, което означава набръчкан
Коментари Харесай

19 идеи как да носим модерния пухкав ластик за коса

Пухкавият ластик, прочут като скрънчи (от британски: scrunched up, което значи набръчкан плат), има дълга история, която стартира още през 1963 година .  обаче излиза на мода чак през 80-те, когато Мадона го носи в Desperately Seeking Susan. Като доста трендове от 80-те и 90-те години скрънчитата са още веднъж в полезрението ни и търпят периодическа еволюция . Въпреки че Кари Брадшоу ги разгласи за демоде в " Сексът и градът " или най-малко що се отнася до стила на нюйоркчанките. Но през днешния ден сигурно би споделила тъкмо противоположното.

От елементарен ластик, през грациозен кадифен аксесоар за коса, до модел с прикрепена панделка – скрънчи обещава да се задържи измежду трендовете в косата с минимални видоизменения. Трябва да имаме поради обаче, че известността му стартира от ситкомите за тийнийджъри през 80-те и 90-те и постоянно го виждаме комбиниран с небрежни аутфити като емблематичния дънков гащеризон. 

Това не значи, че не може да стои по момичешки нежно и даже на границата с по-елегантната визия . В своя вид от кадифе аксесоарът стои ужасно с плитки вид " рибена кост " и. Дори небрежният кок може да бъде разчупен с деликатна панделка и подобаващите бижута. А по какъв начин още можете да носите пухкавият ластик, вижте в галерията ни. 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР